sunnuntai 30. tammikuuta 2011

Koeviikko on täällä taas

Koeviikon avasi edellispäivänä ranskan koe. Koetta ei pidetty omassa koulussani, joten söin lounaan ruokalan sijasta Arnoldsilla. Chicken Caesar -bagelin voimin jaksoin istua tunnin verran englannin preppauksessa ennen kuin suuntasin ystäväporukalla Tuulille Elinan, Katrin ja Iipan äidin synttärinäytelmän harjoituksiin. Harjoitukset pitivät läpimenon lisäksi sisällään tanssia, laulua ja paljon naurua. Kotona teimme Kuuran kanssa herkullisia lämppäreitä ja katsoimme Merirosvoradio nimisen komedian. Leffa kertoo 60-luvun merirosvoradioista, jotka salaa mereltä käsin lähettivät pop- ja rock-musiikkia sisältävää radio-ohjelmaa maihin. Koeviikko toisin sanoen alkoi mukavan leppoisasti. Toivottavasti se myös jatkuu sellaisena.


Lauantai sujui rauhallisesti ilman sen suurempaa actionia. Päivän mittaan sain aikaiseksi jopa jotain hyödyllistä. Luin nimittäin vähän englantia maanantaina odottavaan kokeeseen. Jossain vaiheessa iltapäivää tepastelimme Kuuran kanssa keskustaan, missä poikkesimme Filmtownissa ja Sweet Surprisessa.

Lauantai-iltaamme piristi jälleen musiikkimaailmaan omalla tavallaan sijoittuva elokuva. Taking Woodstock on hyväntuulinen kuvaus legendaarisesta hippitfestivaalista Woodstockista, johon odotettujen 50 000 osallistujan sijasta ilmaantuikin puoli miljoonaa nuorta. Leffan olen nähnyt kerran aikaisemminkin, mutta se kestää mainiosti toisen ja varmasti kolmannenkin katselukerran. Tunnelma Taking Woodstockissa on ihanan värikäs, ja sitä katsoessa alkaa tosissaan tehdä mieli festareille. Olisipa jo kesä... Roolisuoritukset leffassa ovat kohdallaan, eikä oikealla näkemänne Michael Langin (Jonathan Groff) kissanpentuhymyyn kovin nopeasti väsy. Suosittelen elokuvaa lämpimästi kaikille!


Kohta suuntaan taas näytelmäharkkoihin. Elinan ja Katrin luokse tällä kertaa. Hyvä lopetus viikonlopulle. Hauskaa tulee varmasti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti