maanantai 11. huhtikuuta 2011

Monenmoista mönkijää

Oho, meitä on paljon!

Suosittelen ehdottomasti kaikkia hankkimaan itselleen ystäviä, joiden kanssa voi hetkeäkään epäröimättä sonnustautua satuolennoiksi ja hyppelehtiä ympäri metsää ihmisiä ilahduttamassa. Se on äärimmäisen vapauttavaa ja ennen kaikkea hauskaa! Elinan ja Katrin satusynttäreillä tavattiin Mymmeli, Nuuskamuikkunen, Peter Pan, Lumikki, Peppi Pitkätossu, Roope Ankka, Minni Hiiri, Nasu, Legolas ja Barbie. Tunnistatteko kuvasta, kuka on kuka?




Tänään saatte erittäin kuvapainotteisen synttäripostauksen. Mulla nimittäin on kerrankin paljon kuvia jo ihan omasta takaa. Se on enemmän kuin loistavaa, sillä kaikkien rooliasut olivat kerrassaan upeita, ja meno synttäreillä muutenkin railakasta. Kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa!



Elinan ja Katrin ilmeet lahjojenjakoseremonian aikana olivat näkemisen arvoiset. Eino ja Ama olivat valmistelleet synttärisankareille mainion nukketeatteriesityksen nimeltä Kotkat kiipelissä. Itse toimin kertojana ja äänimiehenä. Esityksen sisältämät lukuisat sisäpiirin vitsit aiheuttivat hysteerisiä naurukohtauksia yleisössä kuten tietysti oli tarkoituskin.


Pahiksen täytyy myös näyttää pahikselta, eikö?

Gerard ja Mikeykin pääsivät osaksi showta...

Kävelysessio viileässä kevätilmassa ilman kunnollisia ulkovaatteita on uskomattoman virkistävä kokemus. On hienoa huomata, että ulkona on jo niin lämmin, ettei siellä jäädy heti viiden ensimmäisen minuutin aikana, jos päällä ei ole vähintään yhtä toppatakkia. Kuten saatatte ehkä uskoa, vastaantulijoiden ilmeitä oli eilen hauska tarkkailla. Ei sitä ihan joka päivä pääse seuraamaan kymmenen satuhahmon maailmanvalloitusta.

They're taking the hobbits to Isengard!




Matkan varrella poikkesimme suloisessa pienessä leikkipuistossa, josta löytyi kaikkea tarpeellista keinusta karuselliin. Karusellissa kannattaa ehdottomasti istua silmät kiinni. Kaiken sen kieppumisen ja pyörimisen jälkeen suoraan käveleminen saattaa tuottaa hieman ongelmia, mutta mahtavaa se on yhtä kaikki! Leikkipuistossa kävi ilmi, että Legolas ja Lumikki ovat varsin hyvää pataa keskenään. Sen lisäksi Lumikki pääsi aloittelemaan tulevaa mallin uraansa. Voi tätä roolileikkien ihanuutta!





Ajan haaskausta! Aika on rahaa.


Tällaisen viikonlopun jälkeen voin hyvillä mielin taas aloittaa uuden viikon. Juuri nyt edes huomenna odottava bilsan ja mantsan tunti ei kykene latistamaan onnellista oloani! Kiitos jälleen rakkaat friikit!

1 kommentti:

  1. Ihania, ihania olette kaikki! Lumikki-lookisi on kyllä aika mielettömän kaunis <3

    VastaaPoista