torstai 26. tammikuuta 2012

Rytmi verissä

Do You Speak Djembe -nimeä kantava konsertti, josta viime postauksessa jo ohimennen mainitsin, oli aivan upea, vaikka perjantain ja lauantain väliset yöuneni sen johdosta typistyivätkin alle kolmeen tuntiin. Klassinen orkesteri soitti vuoroin kaunista, vuoroin hilpeän eläväistä musiikkia, joka nostatti mieleeni kuvia Afrikan ja Etelä-Amerikan sademetsistä. Konserttiyleisö otti osaa musisointiin Djembe-rummuista rytmiä hakkaamalla. Sali kaikui satojen rumpujen jyskeestä. Tunnelma oli katossa tai korkeammalla.



AFS:n viikonloppuleiristä sanon sen verran, että se kului perinteiseen tapaan harjoitusten, keskustelun, vapaaehtoisten hulluilulle nauramisen, virallisen ja epävirallisen iltaohjelman sekä Talent-shown merkeissä. Suurin ero edelliseen leiriin verrattuna oli varmaankin se, ettei mulla tällä kertaa ollut jäätävää flunssaa.

Tänään näin ensimmäisen version viime keskiviikon ja lauantain aikana kuvatusta videonpätkästä, josta teille jo puhelinkin. Se näytti varsin hyvältä. Laitan linkkiä tännekin, kunhan video valmistuu ja päätyy Youtubeen saakka.

Nyt, kun viimeviikkoiset kiireet ovat ainakin vähän helpottaneet, mulla ei enää ole tekosyytä olla kertaamatta ranskan ja bilsan bac blancia varten, joka siis on harjoitusta loppukeväästä koittavaa ylioppilaskoetta varten. Aloitan huomenna tai sitten en. Alle viikko Kuuran tuloon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti