perjantai 30. syyskuuta 2011

Condé-Sainte-Libiaire

Saanen esitellä kotikaupunkini Ranskassa:



Asustan yllä olevassa kuvassa etualalla olevista taloista keskimmäisessä. Talo koostuu neljästä kerroksesta, joista ylimmäistä kansoitan yhdessä Alexandran kanssa.


Olen käyttänyt monta sunnuntaiaamua katselemalla kattoikkunastani Condén kattoja ja haistelemalla ilmaa. Jostain syystä se on aina yhtä ihanaa.





Arvostan kovasti sitä tosiseikkaa, että kotitaloltani on korkeintaan viiden minuutin kävelymatka lähimpään metsään. Täytyy myöntää, että metsä täällä on makuuni vähän turhan kesyä, mutta tant pis*. Pidän kovasti puunrunkoja pitkin kiipeävistä lehdistä, jotka alkavat syksyn edetessä pikkuhiljaa muuttua punertaviksi. Alla näette kerrassaan ihastuttavan postilaatikon, johon törmäsin eräänä päivänä kesken kävelylenkin. Taidan olla rakastunut.


Condé-Sainte-Libiaire saattaa olla pieni, mutta sieltä löytyy kaikki mitä ihminen elämässään tarvitsee: kauppa, leipomo ja baari. Viimeisimmässä en itse ole kokenut tarpeelliseksi vierailla, mutta jalkapallo-ottelujen aikaan sieltä kuuluu ihan tarpeeksi ääniä ilman muakin.

*viis siitä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti