maanantai 7. maaliskuuta 2011

Hyvää huomenta!

Kun perjantaina koulun jälkeen astuin lumen keskeltä kodin lämpöön, äiti tyrkkäsi mulle Placebon Once More With Feeling -levypaketin, joka sisältää kaikki bändin singlet ja musavideot vuosilta 1996-2004. Kyseisen tapahtuman seurauksena muodostui viikonloppuni melko Placebo-painottaiseksi. Etukäteen olin päättänyt tehdä viikonlopun aikana kaikenlaista hyödyllistä, mutta kuluihan se aika nopeasti musavideoiden parissakin.


Eilen otin toista kertaa elämässäni osaa rippijuhliin. Päälläni mulla oli aivan ihana valkoinen mekko, jonka löysin itselleni äidin avustuksella noin kello 00.40 sunnuntaiaamuna . Juhlissa sain harjoittaa suunnatonta luovuuttani muovailemalla silmiä ja kaloja kummallisista muovailuvahatikuista, jollaisia en ole nähnyt koskaan ennen. Tikut mitä luultavimmin oli tarkoitettu hitusen itseäni nuoremmille juhlavieraille, mutta ne nyt vaan sattuivat näyttämään sen verran jänniltä, että oli pakko heti rynnätä kokeilemaan. Valitettavasti en tullut ottaneeksi kuvia upeista luomuksistani. Pätkiskakku on hyvää, vaikkakin makeaa. Ja ei... Kahvi ei vieläkään ole mun juttu.

Kuten huomaatte, kymmenen aamut ovat tajuttoman käteviä. Aikaa on niin paljon, että ehtii tehdä vaikka mitä järkevää. Esimerkiksi nukkua tai päivittää blogia. Loppuun vielä pari ovelaa Placebon musavideota, joiden voimalla toivottavasti selviän hengissä puoli kymmeneltä odottavasta rokotuksesta. Brian Molko on uskomattoman cool ylemmässä pätkässä. Hieman epäselväksi jää, onko hän enemmän kiinnostunut videon naisesta vai miehestä.



Odotan innolla kesää, koska silloin meidän suihkusta tulee taas lämmintä vettä... Voin kokemuksesta kertoa, ettei kylmässä vedessä peseytyminen ole kovin suurta herkkua.

1 kommentti:

  1. Haha se pani niitä molempia!

    Pahoittelut suht asiattomasta kommentista, mutta unohduin oikeen katsomaan tuota ylempää musavideota XD

    hahi tykkään sun jutskuista! ja placebo = ♥

    VastaaPoista